Indeling - Zeilklipper Zeewolf

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Met de ervaringen van de andere charterschepen, die wij in ons bezit hebben, zijn wij de indeling voor de Zeewolf gaan tekenen. De vereisten waren: luxer, ruimer en comfortabeler. 
Niet dat de andere schepen dat niet zijn, integendeel. Maar we wilden graag een schip in de markt zetten, dat zich meer richt op gezinnen en mensen die graag wat meer luxe aan boord hebben.

Zo beschikken alle hutten over maximaal 2x 2-persoonsbed van 140 x 200 cm en een eigen douche en toilet. Onze bedden zijn standaard voorzien van hoeslakens, kussens en kussenslopen. Dekbedden met overtrek zijn bespreekbaar. 

Het ruim is omgetoverd tot een ruim opgezet dagverblijf. Achterin bevindt zich een goed uitgeruste keuken met een 6-pits gasstel dat ook groot genoeg is om 6 pannen op te zetten en een ruime oven. In het dagverblijf kunnen ruim 50 personen tegelijkertijd aan tafel. Ook aan dek zijn voldoende zitplaatsen. 

Door de aanpassing van de tuigage is het schip gemakkelijk te zeilen met weinig mensen. Meehelpen mag zeker, maar moet dus niet. Natuurlijk vinden wij het leuk als mensen graag helpen met het hijsen van de zeilen of het roer over willen nemen. Ook als u hier geen ervaring mee heeft, is dit mogelijk. Wij helpen u graag.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu